top of page

Getroffen door coronamaatregelen? Vraag tegemoetkoming (TOGS) van € 4.000 aan

Wordt u, ondernemer, getroffen door de coronamaatregelen? Onderzoek dan of u in aanmerking komt voor de eenmalige tegemoetkoming van € 4.000, de Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren (TOGS). Ondernemers uit bepaalde sectoren kunnen vanaf vrijdag 27 maart 2020 deze TOGS aanvragen.

De belastingvrije TOGS van € 4.000 is bedoeld om de vaste lasten te kunnen betalen. Alleen ondernemers uit een aantal specifieke sectoren komen voor de TOGS in aanmerking. Denk hierbij aan eet- en drinkgelegenheden, evenementen, contactberoepen, de reisbranche, sport- en fitnessclubs, private culturele instellingen en vergelijkbare ondernemingen. Ook bepaalde groepen ondernemers in de non-food, zoals winkeliers, en kampeerterreinen, taxivervoer en fysiotherapeuten komen voor de regeling in aanmerking. Mogelijk komt ook uw onderneming in aanmerking?

Er gelden een aantal voorwaarden. Zo moet de onderneming onder meer vóór 15 maart 2020 zijn opgericht en fysiek in Nederland gevestigd zijn.

Valt uw hoofdactiviteit of nevenactiviteit in de vastgestelde sectoren en voldoet u aan de overige voorwaarden? Vraag de TOGS van € 4.000 dan aan. Dit is mogelijk tot en met vrijdag 26 juni 2020.

Neemt u gerust contact met ons op als u hierover vragen heeft.

Wij helpen u graag. U bereikt ons via info@steradvies.net of 0229 313036.


bottom of page